� AtlasRelax | Cijena

rolex replica https://www.youngsexdoll.com/ diamond painting de.wellreplicas.to https://redditwatches.com replicas relojes relogios replicas replika rolex

CIJENA TRETMANA

Potreban je samo jedan jedini tretman, s kojim se precizno i trajno otklanja rotacija atlasa. Ova metoda je prirodna, nemedicinska i bezopasna. Ona je, prije svega, temeljna preventivna mjera. Stoga je potrebno da se ova metoda što ranije primijeni na djeci, kako bi zdravo i optimalno rasla i razvijala se u zdravom duhu i tijelu.

 

Trošak tretmana za odrasle je internacionalno jedinstven 350 KM.

Za djecu od rođenja do 16 godina 220 KM.


Tretman se plaća u gotovini. Cijena uključuje dodatnu masažu i kontrolu poslije kraćeg vremena, po dogovoru nakon tretmana. Sam tretman traje oko 45 minuta.

NAKON TRETMANA

Po prvi put od Vašeg postanka Vaš atlas se konačno nalazi na pravom mestu – prirodno predviđenom pravom mestu. Ovo je vrlo važan događaj u Vašem životu. Ispravno korigovan atlas nikad se više ne može iščašiti jednostavno iz anatomsko - mehaničkih razloga!

U mnogim slučajevima vrlo brzo se uspostavlja normalno zdravlje, no, ponekad se mora imati malo više strpljenja. Nakon korekcije atlasa Vaš se organizam postupno budi iz godine u godinu. Kao što smo Vas već obavijestili, može doći do različitih reakcija za vrijeme procesa regeneracije i samoiscjeljenja. Ove reakcije zavise od Vašeg trenutnog zdravstvenog stanja i, u skladu s tim, mogu biti manje ili više naglašene.

Stanja depresije, tuge i snažnih negativnih misli mogu se pojaviti u prolaznom obliku, da bi postupno nestajali. Takođe se može pojaviti jedan vid „reprogramiranja“ mozga - možete imati osjećaj da se nalazite u praznom prostoru. I ovo je prolazna pojava, radi novog „programiranja“. Ako je riječ o nepotpuno izliječenim bolestima tjelesne i duševne prirode, moguće je da se one ponovno pojave u promijenjenom obliku, dok se potpuno ne iscijele u okviru procesa samoizlječenja i procesa regeneracije. Posledice pada kao i hirurški zahvati kojima smo bili izloženi mogu ponovo izaći na površinu. U određenim slučajevima nije dovoljno imati samo strpljenja, već uključiti dodatne tradicionalne tretmane ili terapije kako bi se pomoglo tijelu da se odstrane tvrdokorna kompenzaciona iskrivljenja kičme (u području vratne kičme i krsta).

Ova kompenzaciona iskrivljenja kičme uzrokovao je rotiran atlas od samog početka Vašeg života. Ukoliko je potrebno stupite u vezu s Vašim terapeutom, ali ne dozvolite nikada i nikome da Vam naglim trzajima manipuliše vratnom kičmom. Za vrijeme regeneracije i prilagođavanja novom držanju tijela mogu se pojaviti napetosti i bolovi u mišićno-vezivnom aparatu u području potiljka, leđa i krsta čak i nakon više mjeseci ili godina po ispravljenom položaju atlasa. Iz istog razloga je neophodno njegovati tijelo i davati mu podršku redovnim masažama, bilo ručno ili uz pomoć aparata, u njegovom procesu samoizlječenja. Sve ostale tradicionalne terapije i tretmani biće daleko djelotvorniji zahvaljujući ispravnom položaju atlasa i slobodnom toku nervne ili životne energije. Morate uzeti u obzir i činjenicu da ste od samog početka Vašeg života živjeli s rotiranim atlasom, te da Vašem tijelu treba puno vremena kako bi se obnovilo, uz Vašu aktivnu podršku. Izbacite loše navike: cigarete, alkohol, nezdravu hranu.

Bolesti koje su u najvećem broju uzrokovane iščašenim atlasom nisu nastale preko noći, pa će isto tako i proces regeneracije i samoiscjeljenja potrajati čak i više godina – zavisno od vašeg trenutnog tjelesno - duševnog stanja. Ne prepustimo se, dakle, iluzijama - put ka zdravlju može biti mukotrpan i dugotrajan, naročito ako smo dugo bolovali i patili. Priroda će učiniti sve što je potrebno da ozdravite. Međutim, da biste učvrstili vratne i leđne mišiće morate raditi vježbe. Ovo su vježbe koje obavezno morate raditi dva mjeseca nakon namiještanja atlasa, a kasnije što je moguće češće.

Preporučene vježbe poslije tretmana