� AtlasRelax | O atlasu

rolex replica https://www.youngsexdoll.com/ diamond painting de.wellreplicas.to https://redditwatches.com replicas relojes relogios replicas replika rolex

O ATLASU

„Atlas ne nosi samo glavu, nego je odgovoran i za mnogo tegoba i bolesti koje imamo.“

AtlasRelaX je jedinstvena licencirana metoda za namještanje prvog vratnog pršljena, atlasa. Namještanje atlasa je specifična masaža vratnih mišića specijalno izrađenim, univerzalnim vibracionim uređajem. Korištenjem ovog uređaja po posebnoj proceduri, doktori medicine (AtlasRelax specijalisti) vraćaju atlas u ispravan anatomski položaj.
 

AtlasRelax metoda je jedinstvena po tome što se radi jednom u životu, bezopasna je i nema nikakvih negativnih posljedica. Mogu je primjenjivati isključivo doktori medicine koji su prošli edukaciju i dobili certifikat o primjeni AtlasRelaX metode. 
 

AtlasRelax metoda postala je prepoznatljivo ime u jugoistočnoj Evropi, gdje je licencirana kod HUPED-a za Hrvatsku i Evropsku uniju kao jedinstena metoda za repoziciju atlasa i posjeduje sljedeće licence:
 

  • Licenca broj 08602013 za AtlasRelaX metodu (kao jedinstvenu metodu)
  • Licenca broj 0860-E-2013 za edukaciju metode AtlasRelaX
  • Licenca broj 0860-P-2013 za Univerzalni vibracioni uređaj koja je izdata 28.11.2013.godine.
  • Licence koje izdaje AtlasRelaX vrijede za područje cijele Evropske unije.

AtlasRelaX na tržištu jugoistočne Evrope radi već 5 godina. Sa ogromnim iskustvom u proteklom periodu, postavili smo visoke standarde kada je u pitanju namještanje atlasa, kako sebi tako i drugima. Naši su centri prepoznatljivi i jedinstveno uređeni. Zaštitne boje AtlasRelaX-a su bijela i ljubičasta. Uspostavili smo standard da svi AtlasRelaX centri izgledaju isto i da se u svakom centru primjenjuje ista procedura u radu. Posjetom bilo kojeg AtlasRelaX centra u bilo kojem dijelu jgoistočne Evrope, dobit ćete istu uslugu. Iza našeg uspješnog rada stoji tim od 16 ljekara-AtlasRelaX specijalista. Kao svaka odgovorna kompanija koja svoj uspjeh gradi na zadovoljstvu pacijenata, oformili smo stručni naučni tim kao podršku što kvalitetnijem radu naših AtlasRelaX specijalista. Protekle 3 godine, uradili smo jednu studiju, jedan naučni rad i jedan magistarski rad na temu primjene AtlasRelaX metode. To iskustvo je bazirano na radu AtlasRelaX specijalista tokom proteklih godina, koji su pratili zdravstveno stanje pacijenata prije i poslije namještanja atlasa. Više o ovome možete saznati na našoj stranici: naučna istraživanja (klikom da vodi na tu opciju).
 

Činimo stalne napore kako bi pacijentima nakon namještanja atlasa pomogli da što prije uspostave normalno funkcionisanje svog tijela i doprinesemo što boljem pomaku zdravstvenog stanja svakog pacijenta. Za razliku od raznih „metoda“ namještanja atlasa koje se pojavljuju na tržištu, mi smo uveli proceduru kako bi objektivizirali naš rad. U našim centrima se vrši kompjuterska analiza mjerenjem pokretljivosti vrata prije i poslije namještanja atlasa. Svako ko posjeti AtlasRelaX centar, nakon namještanja atlasa dobije pisani trag o razlici pokretljivosti vrata prije i poslije namještanja atlasa. Želja nam je da što više osoba u našem okruženju shvati koliki je značaj namještanja atlasa za zdravlje svakog pojedinca. Naša misija je da što većem broju ljudi pružimo priliku da namjeste svoj atlas u našim AtlasRelaX centrima. Naša vizija je da stručnim radom budemo lideri u namještanju atlasa na području jugoistočne Evrope.